Your Engravings

Shop

Emma & Your Engravings

PRACHTIG, STIJLVOL EN BINNEN HANDBEREIK

Hoe het begon...

Tekenen, daar is het eigenlijk mee begonnen. Al van jongs af aan ben ik veel bezig geweest met het tekenen van dieren en in Anime stijl. Uiteindelijk wou ik graag mijn kunst gaan verspreiden maar dan het liefste niet via een papieren tekening maar ergens op uitgewerkt. Iets unieks.

Zo heb ik verschillende dingen geprobeerd en ben uiteindelijk bij ambachtelijk glas graveren terecht gekomen.

Ik ben nooit naar een universiteit of cursus geweest of een tutorial gezien, ik heb het gewoon geprobeerd met de tekenvaardigheden die ik al had, en het werkte.

Mijn eerste glas werd al direct verkocht waarna er al veel aanvragen kwamen voor gepersonaliseerde designs. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen.

Nu, een paar jaar later is mijn kunst over heel de wereld te vinden.
Maar wie is de persoon achter Your Engravings nou eigenlijk?

Het gezicht achter your engravings...

Hee hallo! 
Allereerst ben ik erg blij dat je deze pagina bezoekt. Heel erg bedankt daarvoor!

Mijn naam is Emma, ik ben 27 jaar oud, geboren in Haarlem en je kunt me samen met mijn hond en katten meestal vinden in het prachtige Brabant. 

Ik ben iemand met een positieve en optimistische kijk op het leven. Daarbij kijk ik graag naar mogelijkheden en is mijn doorzettingsvermogen dan ook zeer groot.

Het is altijd mijn passie geweest om mijn eigen bedrijf te starten waarbij ik mijn creativiteit kan produceren en visie te maximaliseren. De volgende stap is dan ook een winkel te openen, hier zijn de eerste stappen ondertussen in gezet. 

Eigenlijk had ik nooit verwacht dat mijn bedrijf in het (glas) graveren zou zijn, maar nu kan ik me geen leven zonder voorstellen!

Afbeelding van WhatsApp op 2022-08-24 om 09.53.05 - kopie

Wereldwijde Verzending

Kleine onderneming

Veilig Betalen

Geweldige momenten...

Sinds Your Engravings bestaat zijn er al zoveel mooie momenten geweest. Zo zijn we op meerdere evenementen uitgenodigd, genomineerd voor de Fantasy Awards, uitgenodigd door RTL, super mooie en lieve mensen ontmoet maar bovenal hebben we al naar veel verschillende landen mogen verzenden.